Hotel Sveti Nikola, SutomoreSavremeni i funkcionalni hotel Sveti Nikola se nalazi u prestižnom delu grada, između glavne sutomorske plaže i plaže Maljevik, koja je poznata po svom ljekovitom pesku.

Hotel raspolaže sa 22 komforna apartmana i 70 ležaja. Sve sobe su opremljene klima-uređajima, telefonima, frižiderima i satelitskom televizijom koja emituje preko 30 ruskih kanala. Za razliku od većine drugih crnogorskih hotela, hotel Sveti Nikola ima sopstveno centralno grejanje, da bi se gosti osećali komforno ne samo leti, nego i u zimskom periodu.

Hotel poseduje raskošan restoran sa 150 mesta, gde služimo odabrana jela jugoslovenske, kavkaske, ruske i evropske kuhnije, pripremljena od ekoloških crnogroskih namirnica. U baru restorana se uvek može naručiti divno crnogorsko vino, od najboljih sorta grožđa a takođe se može probati poznata balkanska rakija. Na otvorenoj terasi predviđenoj za 250 gostiju, sa letnjom pozornicom i bazenom, možete provesti nezaboravne večeri u krugu porodice ili sa prijateljima, slušati živu muziku i uživati u raznovrsnim jelima crnogorske kuhinije, pripremljenim na žaru, od najsvežijeg mesa i ribe.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 5558581
+38161 6154768
 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Media Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz